Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Idézetek

 

  

  

 

 

Ha tudnád hányszor gondolok rád, s hányszor töltöm ébren az éjszakát, s hány könny szökik szememre érted, s mindez azért van, mert Szeretlek Téged.

 

 

 

 

Szeretnélek minden percben látni, hűvös alkonyatkor szívedbe zárni. Nem jössz, de oly jó várni, hazudni a szívnek, hogy ne tudjon fájni.

 

 

Talán egyszer mosolya szívedig hatolt...Talán egyszer minden gondolatod az övé volt...Talán egyszer mindened volt a léte...Talán egyszer...még mindig meghalnál érte...

 

 

Várom a napot, mikor megtörik az átok, várom a napot, mikor nem leszel már álom. Várom a napot, hogy megöleljelek s, füledbe súgjam, mennyire szeretlek.

 

 

Hiszek a sárkányokban.. a tündérekben.. a jó emberekben.. a pasikban és többi kitalált lényben...

 

 

Nem zavarom a boldogságod, nem könyörgök, hogy szeress, lesz még idő mikor büszke szíved magától felkeres!

 

 

 

 Hiányoznak a melléd fekvős, hozzád bújós pillanatok. Hiányzik ahogy rám nézel. Hiányzik, hogy hozzám érj, hogy magadhoz húzz, hiányzik az ölelésed. A csókod. Ahogy a levegőt veszed. De leginkább az hiányzik, aki vagy, mikor velem vagy - és ami én vagyok, mikor melletted vagyok.

 

 

Nem tudom, mikor látlak újra téged, de bevallom neked, már most nagyon félek. Azt se tudom, te jössz, vagy én fogok menni, azt se tudom, akarsz-e majd velem lenni. Nem tudom, mit mondok majd akkor neked ,vagy hogy megmerem-e fogni majd a kezed. Nem tudom, hogy fogok a szemedbe nézni, nem akarnám a múltat újra felidézni! Tudnod kell, hogy most a múlt a boldogságom és hogy nem ez lesz az utolsó vallomásom. Lehet, hogy ilyen múlttal nem lesz boldog jelen, s akkor rájövök: hiába vagy újra velem.

 

 

Hiszed vagy sem, de ezt még elakartam mondani, hiszed vagy sem,de néha elakartam rontani,hiszed vagy sem , de lehet gyűlölve szeretni.! 

 

 

Az a probléma a saját magunkat lelkesítő szavakkal, hogy a szívünk mélyén tudjuk: nem igazak...

 

 

Könnyebb szerelembe esni, ha még nem szeretünk, mint megszabadulni szerelmünktől, amikor szeretünk.

 

 

Az embert nem a fájdalmak ölik meg, hanem a remények, amelyekben csalódott..

 

 

Kevés embert szeretek igazán, még kevesebbről van jó véleményem. Minél jobban megismerem a világot, annál elégedetlenebb vagyok vele.

 

 

 

 

„Szeretnék ma hozzád bújni, kiscicaként dorombolni. Becézgetni szép szavakkal, szerelmesen átölelni, s forró csókokkal leteperni.”

 

 

„Nem tudtam milyen szép az élet, mióta megismertelek, csak azóta élek. Szívem a szíveddel lágyan összedobban, szeretlek napról-napra jobban!”

 

 

„Szeretnék boldog lenni, kezedet fogva mindennek örülni. Örülni neked, a holnapnak, a mának, és éreztetni veled, hogy mennyire imádlak!”

 

 

„Minden kincsemet neked adnám, ha volna, de egyetlen kincsem te vagy, és téged soha senkinek nem adnálak oda!”

 

 

„Nem tudom elmondani, amit irántad érzek. Néha hiányzol, de még nem szeretlek. De azért remélem, mellettem maradsz. Mert a szívem felé jó úton haladsz!”

 

 

Nem az első csók a legnehezebb, hanem a legutolsó.

 

 

Nem lehetnek rózsás gondolataid a jövőről, míg tele a fejed a múlt hibáival...

 

  

 

Úgy megyünk el egymás mellett, mint két ismeretlen! Mintha meg se látnánk egymást, szemünk meg se rebben! A TE szíved úgy dobog, hogy szinte ide hallatszik, mégis kemény, mint a gyémánt, törik, de nem hallik! Megyünk szótlan egyik balra, másik jobbra. Büszkeségtől szenvedünk, de egyikünk se mondja! Letagadjuk, hogy szívünkben mind a ketten vérzünk! De az utca két sarkáról mégis visszanézünk!

 

 

Szép volt a sorstól, hogy utamba ejtett, hogy minden édes csókot a számon felejtett. Csak akkor adna igazán szépet, ha mindörökre nekem adna téged!

 

 

Ha szívedben sok a bánat, ne meséld el fűnek,fának. Mindegy ha fáj, ha vérzik, ne meséld el, úgysem érzik..

 

 

A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom

 

 

Ha mindenki elhagyott, és senki sem szeret már, Gyere el hozzám és én szépen füledbe súgom: NEKEM SEM KELLESZ MÁR. :')

 

 

Elvesztettem valakit akiről azt hittem, hogy szeretett és elvesztettem valakit akiről azt hittem, hogy szerettem..

 

 

Oly furcsák vagyunk mi emberek a lelkünk sír az ajkunk nevet Egymásról azt hisszük, boldog talán s irigykedünk minden szaván Azt hisszük ha a másik szeme ragyog gondolatai tiszták szabadok S nem vesszük észre, hogy vennénk észre hogy könnyei égnek csillogó szemében Hazugság az egész életünk hisz akkor is sírunk ha nevetünk.

 

 

Fáj olyant szeretni, kit nem érhetsz el, aki szinte azt se tudja, hogy létezel, tudni, hogy nem kellettél Neki, érezni, hogy más is szereti, olyan, aki el is érheti...

 

 

Nélküle már nem érzem a világot annyira különlegesnek. Az égbolt egyszerűen csak égbolt, én csak egy lány vagyok, semmi sem tűnik tökéletesnek.

 

 

Néha hiányzik az aki voltam, az aki Te voltál, s azok akik Mi voltunk!

 

 

Van úgy, hogy jobban tud fájni a szíven egy apró karcolás, mint gyermekként az első térdhorzsolás..

 

 

Az én kicsi szívem csak teérted dobog, csak te érted élek, de ha kell érted meg is halok!

 

 

 

 

A világon mindennél jobban szerettem őt. Csak éppen nem fogtam föl, milyen drága kincs is a szerelem, és mennyire törékeny, egészen addig, amíg össze nem törtem a saját két kezemmel.

 

 

 

Nehéz olyasmire várni, amiről tudod, hogy talán soha nem fog megtörténni; de még nehezebb feladni, mikor ez az, amit mindig is akartál..

 

 

Nagyon hiányzik! Nem mondtam még neki hogy "szeretlek" de már nagyon szeretném, mert mikor meglátom a fellegekben, járok, csak az a baj h nem tudom, hogy ő így érez e. Mert ha nem akkor ez a kapcsolatunkban egy pont lehet.

 

 

Kár hogy ritkán találkozunk nagyon nehéz. de, annyira örülök, mikor azt mondja, hogy holnap találkozhatunk, hogy minden gondolatom csak ő körülötte forog.

 

 

Imádom a szép ajkát, imádom a kék szemét, imádom, ahogy nevet, ahogy mosolyog felém.

 

 

"Egy őszi délután te is ott fogsz majd sírni, kisétálsz a temetőbe a síromat megnézni!A síromnál két madár bánatosan zengi, itt nyugszik ki veled boldog akart lenni!!!"

 

 

„Azt hittem könnyű lesz a válás. Elmúlt már minden, ami szép, s kiderült, nem is sikerült. Nem, nem múlt el semmi még. Tudom, hogy a földön rajtad kívül sok ezer ember jár, s látod, a sok közül egy van, kit a szívem vár. Tudom, hogy mosolyogsz rajtam, lehet, hogy bolond vagyok, de nélküled élni nem akarok.”

 

 

„Te gyújtottad a szívemet lángra, aztán lelketlenül tiportad a sárba. Ha meg tudtad tanítani, milyen az élet, tanítsd meg azt is, hogyan kell feledni téged!”

  

 

 

 

„Hiába imádlak, hiába szeretlek, más érzi tüzét ragyogó szeretetednek. Elűzöm álmaim, mert másé ajkad, tied volt a szívem, de te ezt nem akartad. Talán elfeledlek, talán belehalok, fáradt az én szívem, boldogtalan vagyok.

 

 

" Ha szeretsz valakit engedd szabadon, ha visszajön tied, ha nem, nem is volt soha az. "

 

 

"Próbálj úgy élni,hogy ne vegyenek észre ott ahol vagy, de hiányozz onann, ahonann elmentél."

 

 

Néha amikor azt mondom: Jól vagyok!, azt akarom,hogy valaki nézzen a szemembe és azt mondja: Mondd az igazat!

 

 

A szerelem nem akkor az igazi, ha csak beszélünk, hanem akkor ha már cselekszünk is.

 

 

Szeretem mikor meg csillan szeme mikor a pillantása rám vetül,szeretem, hogy a világban már nem vagyok egyedül.

 

 

Az élet szép,de élni tudni kell!Az élet harc,s benne győzni kell!

 

 

 

Te és én, egy újabb csalódás, ezt az elején tudtam, mégis hozzád fűztem álmokat, sorokat neked írtam, belül sírtam, kívül nevettem, de mi mást tehettem...Éreztem, hogy nem lehetsz már túl sokáig mellettem, mégsem féltettem, hagytam hogy szépen kimondjuk a búcsút és az álom véget érjen.

 

 

 

Milyen szép is az élet és milyen szomorú! Milyen tűnékeny: se múlt, se jövő, csak a határtalan most.

 

 

Már nem születik mese abból, ha látlak, csak néma nevetés, hogy miért volt nekem sok, ami vagy, most meg kevés...

 

 

Ne félj az árnyaktól. Csak azt jelentik, hogy valahol fény van a közelben.

 

 

A legnehezebb abban, hogy elsétáljak tőled az, hogy tudom: te nem fogsz utánam futni :/

 

 

Tudod mi az szeretni valakit,S letagadni, hogyha kérdezik?S ha jön közömbös arcot vágni,Bele foglalni, hogy sosem gondolsz rája.Lekicsinyíteni, elítélni szavakban,Tisztelni becsülni gondolatban?Más szemében talán semmiség,De tanuld meg ez a NŐI BÜSZKESÉG!!

 

 

Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen.

 

 

Kérlek ne feledd,hogy szeretlek Téged,hogy a nap minden pillanatában Teérted élek, Hogy Te vagy nekem a mindenem, és Nélküled semmit sem ér az életem..

 

 

Ne hidd hogy hiányzol,csak jó lenne ha itt lennél.Ne hidd hogy szeretlek,csak több vagy nekem mindennél.Ne hidd hogy féltelek,csak aggódom érted, Hisz nélküled semmit sem ér az élet..:(

 

 

Olyan hülye vagyok. Annyi szenvedés után, még mindig remélem, hogy egy nap, újra érezhetem egy picit a szerelmed.

 

 

 

Félek tőled, bár nem tudom miért, égék tőled, szerelmes szívem tiéd! Imádlak, bár nincs hozzá jogom, várlak bár nincs rá okom!

 

 

 

  

 A lány, aki sebezhetetlennek tűnt, megtört. A lány, aki annyira erősnek látszott, összeomlott. A lány, aki mindig nevetett, most zokogott; aki sosem hagyta abba a próbálkozást, most végleg feladta..

 

 

Nehéz abbahagyni a sírást, mikor csak egy személy tudna téged megvigasztalni, és az az aki miatt sírsz.

 

 

Onnan tudhatod, hogy szerelmes vagy, hogy nem tudsz elaludni, mert végül is a valóság jobb az álmaidnál.

 

 

Legyen az élet bármilyen mostoha,szeretni megtanít,de feledni soha.:|

 

 

Magyaráznék neked, hisz semmibe kerül, de te nem érted szavaim, én meg nem tudok seggfejül..

 

  

 

 

"Utána nyúlsz, de ő elszökik. Utána mész, de ő elrejtőzik. Ránézel, és lehunyja a szemét. Szólsz hozzá, és befogja a fülét.."

 

 

Minden szerelem magában hordozza az örökkévalóság vágyát, és ezért válik örökösen kínzóvá. Mert semmi sem marad meg belőle. Semmi.

 

 

"Csak azok látják meg a világot a maga valóságában, akiknek a szemét tisztára mosták a könnyek."

 

 

Nem tudod mit hoz majd a sorsod, Mosolyt hoz-e vagy könnyeket, Tanuld hát feledni a rosszat, S őrizd meg a boldog perceket!

 

 

Nem akarom, de rád gondolok, menekülnék, de nem tudok. Nyugalom kéne, béke, csend. De itt visszhangzol idebent..

 

 

"A legfehérebb rózsának is fekete az árnyéka..."

 

 

"Ha egyszer fájni fog az élet, s a szemedbe bánat könnye gyűl, ne sírj, mert a legszebb álom az, mely sosem teljesül."

 

 

"A nő akkor szép igazán, ha boldog, és akkor boldog, ha érzi, hogy szeretik."

 

  

Megváltoztunk, nincs vissza út, csak álom volt Felébredtem, most már tudom, nem rólunk szólt...

 

 

 
 

 


Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 15173
Hónap: 223
Nap: 6